Θέση Παναγιά - Διασταύρωση Μάνδρας - Μαγούλας - 210 5551720 / 723-4

Προφίλ C.N.G. co Ε.Π.Ε.

Η εταιρία C.N.G.co Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006,με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και διακίνηση εξαρτημάτων Φυσικού Αερίου και Υγραερίου, Υγραεριοκίνησης και μηχανημάτων θέρμανσης Εμπορικών και Βιομηχανικών χώρων.

Η εταιρεία μας είναι μια κάθετη μονάδα που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει και να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα που άπτονται όλων των εφαρμογών του Υγραερίου και του Φυσικού Αερίου.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας απαντώντας στις ανάγκες των πελατών μας και καινοτομώντας στην τεχνολογία. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και των εργαζομένων μας. Διαθέτει οργάνωση που προσφέρει στους επαγγελματίες που την επιλέγουν για συνεργασία, πλήρη και υπεύθυνη λύση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν σχετικά με το αντικείμενο τους

Οι στρατηγικές παράμετροι που μας διαφοροποιούν είναι οι εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τμήμα της αγοράς, άριστη σχέση ποιότητας- κόστους, η αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών, η ποιότητα και εξυπηρέτηση.