Θέση Παναγιά - Διασταύρωση Μάνδρας - Μαγούλας - 210 5551720 / 723-4

Προφίλ S.I.M.E. Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με κύριο αντικείμενο της την αντιπροσώπευση – εισαγωγή – διακίνηση – στην Ελλάδα οίκων του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή ειδών που εξοπλίζουν δίκτυα Υγραερίου – Φυσικού Αερίου καθώς και συστημάτων θέρμανσης βιομηχανικών, βιοτεχνικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με αέριο.

Η εταιρεία έχει έδρα την Μάνδρα Αττικής, όπου και βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1000m2 σε οικόπεδο 3000m2 , στις οποίες στεγάζονται τα γραφεία, ο εκθεσιακός χώρος και οι αποθήκες.

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. στελεχώνεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα και η αρτιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της.

Πάγια τακτική της εταιρείας και κατευθυντήρια γραμμή της διοίκησης της εταιρείας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών της, η τέλεια υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση και η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών της εταιρείας στα νέα προϊόντα με σκοπό την άριστη ενημέρωση των πελατών της.

Ο συνδυασμός των μεγάλων ονομάτων που αντιπροσωπεύει και του υψηλού βαθμού τεχνικής κατάρτισης των Μηχανολόγων Μηχανικών που εξυπηρετούν το σύνολο των πελατών της έχει αποφέρει τέλεια αποτελέσματα. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη των πελατών μας ως απόρροια της άψογης, φιλικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης που προσφέρουν τα εξειδικευμένα στελέχη μας την κατατάσσουν στην κορυφή των επιχειρήσεων του είδους.

Η εταιρεία ασχολείται επίσης με μηχανολογικές και σωληνουργικές εγκαταστάσεις Φυσικού Aερίου και Yγραερίου καθώς και συντήρηση – μετατροπή υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό εάν αναλογισθεί κανείς πως κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική οικονομική πραγματικότητα την εμπιστεύθηκαν για συνεργασία φέροντας εις πέρας έργα ζωτικής σημασίας για αυτές.

Αναφορικά μερικές από αυτές είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., ΜΕΤΚΑ Α.Ε., ΕΚΟ ΑΒΕΕ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., CORAL GAS ΑΕΒΕΥ, ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε., ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. κτλ

Επιπροσθέτως η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης με ακτινοβολία υψηλών βιομηχανιών κτηρίων και μεμονωμένων θέσεων εργασίας εκεί που τα παραδοσιακά είδη θέρμανσης με αέρα δεν ενδείκνυνται ως σωστή τεχνική λύση.

Σε αυτόν τον τομέα η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. αντιπροσωπεύει την γνωστή εταιρεία κατασκευής κατόπτρων ακτινοβολίας FRACCARO.

Το 2006 συστάθηκε η εταιρεία C.N.G. CO Ε.Π.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη και με κύριο την αντιπροσώπευση όλων των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία C.N.G. CO Ε.Π.Ε. επανδρωμένη με δυναμικά νέα στελέχη, φιλοδοξεί να θεμελιώσει μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών, της εταιρείας S.I.M.E. Ε.Π.Ε., στην βόρειο Ελλάδα.

Επιπλέον συμπεριέλαβε στην γκάμα των προϊόντων της και ανταλλακτικά για τις συσκευές αερίου όπως θερμοκόπιες, πιλότοι, σπινθηριστές, βαλβίδες κτλ της εταιρείας SIT και PEL εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της και με συσκευές αερίου όπως κουζίνες και τράπεζες καθώς και ψυγεία υγραερίου.

Η εταιρεία είναι από τις πιο παλιές στον χώρο. Στην Ελλάδα της τότε εποχής η μετατροπή οχημάτων σε υγραεριοκίνητα ήταν κάτι εντελώς καινοτόμο.

Η άριστη γνώση όμως των εφαρμογών Υγραερίου και Φυσικού Αερίου σαν πηγή ενέργειας και κίνησης βοήθησαν τους συντελεστές της εταιρείας να διακρίνουν ότι η λύση του υγραεριοκίνητου αυτοκινήτου θα δώσει απαντήσεις σε πολλά προβλήματα στην χώρα μας, οικονομικά και οικολογικά.

Τώρα, 26 χρόνια μετά και δεδομένης της μεγάλης διαφοράς στο κόστος καυσίμου, είναι η εταιρεία με την καλύτερη εμπορική οργάνωση, διαθέτοντας συνάμα τα καλύτερα τεχνικά προϊόντα με το αρτιότερα καταρτισμένο προσωπικό.

Έτσι η εταιρεία δημιούργησε ξεχωριστά την δικιά της ομάδα τεχνικών με την επωνυμία Π. Ζαφείρης & ΣΙΑ Ε.Ε. με αντικείμενο την μετατροπή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν το υγραέριο σαν καύσιμο.

Έτσι λοιπόν προσφέρει κάθετη εξυπηρέτηση και σε αυτό το αντικείμενο πραγματοποιώντας άριστες και ασφαλείς μετατροπές προς όφελος στο κόστος κίνησης των πελατών της.

Σε αυτόν τον τομέα η εταιρεία αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες εταιρείες LOVATO, VERSUS, STAKO, OMB SALERI, FARO, BRC και GOMET.

Διαθέτει οργάνωση που προσφέρει στους επαγγελματίες που την επιλέγουν για συνεργασία, πλήρη και υπεύθυνη λύση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν σχετικά με το αντικείμενο τους.

Ειδικά στον τομέα της υγραεριοκίνησης παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες όσον αφορά την επιλογή του σωστού κιτ μετατροπής.

Επίσης, υπάρχει διαρκής ικανή παρακαταθήκη υλικών για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ζήτησης.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας προσφέρει τις γνώσεις του στους συνεργάτες, δίνοντάς τους υπεύθυνες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Λειτουργεί επίσης πιστοποιημένο κέντρο μετατροπής αυτοκινήτων από την εταιρεία LOVATO καθώς και κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης όπου δίνετε η δυνατότητα στους συνεργάτες να εκπαιδευτούν στα υλικά που τους διατίθενται.

Η οργάνωση, η τεχνογνωσία, η πλήρης και διαρκής παρακαταθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών καθώς η ποιότητα των υλικών και των παρερχομένων υπηρεσιών κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του είδους.

Η εταιρεία διαθέτει άρτια υποστήριξη μετά την πώληση η οποία είναι η κυριότερη παροχή προς τους συνεργάτες της.

Όλα αυτά τα χρόνια το έμψυχο δυναμικό των εταιρειών ενημερώνεται, επιμορφώνεται και εξελίσσεται μέσα από σεμινάρια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Η εταιρεία παρέχει λύσεις για τους επαγγελματίες του τομέα εδώ και 26 συνεχή έτη αντιπροσωπεύοντας τις ίδιες εταιρείες και καλύπτοντας τους συνεργάτες τους με υψηλή τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Από όλα τα ανωτέρω γίνεται αντιληπτό ότι η εταιρεία μας είναι ο απαραίτητος σύμβουλος των Ελληνικών Βιομηχανιών σε ότι έχει σχέση με την τεχνολογία της καύσης Φυσικού Αερίου και της χρήσης LPG.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

1991: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Β.Μ.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΛΑΣΚΟΥ

1996: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ GAS CENTER Π. ΖΑΦΕΙΡΗΣ

1996: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

2000: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Β.Μ.Ε. & ΤΗΣ GAS CENTER & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ S.I.M.E. Ε.Π.Ε.

2004: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ISO 9001:2000

2006: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ C.N.G. co Ε.Π.Ε. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2011: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SUPER L.P. GAS KAI ANTIKEIMENO THN ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ.

2012: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SUPER L.P. GAS ME
ANTIKEIMENO ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

2015: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SUPER L.P. GAS ME ANTIKEIMENO ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

2015 : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

1991 – 2017: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ & ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ