Θέση Παναγιά - Διασταύρωση Μάνδρας - Μαγούλας - 210 5551720 / 723-4

Προφίλ Super L.P. Gas

Το πρατήριο υγραερίου Super L.P. Gas είναι μια κάθετη μονάδα προμήθειας, τοποθέτησης, συντήρησης, εξυπηρέτησης και τροφοδότησης υγραερίου και προϊόντων υγραερίου στην Μαγούλα Αττικής. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και καυσίμου LPG προς τους καταναλωτές.

Σε εμάς θα βρείτε μόνο SUPER V LPG με το ειδικό βελτιωτικό που σας παρέχει άψογη καύση και λειτουργία του κινητήρα σας! Επίσης δίπλα σας θα βρεθούν άμεσα εφόσον τους αναζητήσετε πιστοποιημένοι μηχανικοί υγραερίου για να σας λύσουν οποιαδήποτε τυχόν απορία έχετε!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των εταιρειών LOVATO και VERSUS στην Ελλάδα. Έχει προμηθεύσει τα τελευταία 27 χρόνια στην Ελλάδα περίπου 70.000 συσκευές υγραεριοκίνησης και έχει πραγματοποιήσει στα εξειδικευμένα και πιστοποιημένα κέντρα μετατροπής που διαθέτει πάνω από 10.000 μετατροπές.

Επιπροσθέτως έχει επιληφθεί και επιλαμβάνεται προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα μετά από ανορθόδοξες μετατροπές με άλλα συστήματα με κύριο μέλημα την επίλυσή των.
Περισσότερα από 10.000 διασκευές έχουν διορθωθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

H οργάνωση , η τεχνογνωσία , η πλήρης και διαρκής παρακαταθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που δίνουν στην εταιρεία μας την μοναδικότητα και την εξειδίκευση που την διακρίνουν Ακόμα η ποιότητα των υλικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι βασικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν την λειτουργία μας. Τελικά θεωρώ ότι η εταιρεία μας διαθέτει άρτια υποστήριξη μετά την πώληση η οποία νομίζω ότι είναι η κυριότερη παροχή προς τους συνεργάτες και τελικούς πελάτες μας.

Το 2015 η εταιρεία μας σχεδίασε και κατασκεύασε το νέο πλήρες σύστημα υγραεριοκίνησης το οποίο καλύπτει και κινητήρες πέμπτης γενιάς αυτοκινήτων.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project το οποίο εστέφθη από πλήρη επιτυχία και το ολοκληρωμένο σύστημα πλέον εγκαθίσταται με τέλεια αποτελέσματα στις νέες μας εγκαταστάσεις.